Fakéreg1. FENYŐKÉREG

Talajtakarásra sokféle anyagot használhatunk, de ezek közül a leghatékonyabb és a legesztétikusabb a fenyőkéreg. Ez a természetes talajtakaró a környezetre nézve ártalmatlan, idővel teljesen lebomlik és beépül a talajba. Nedvességtartó tulajdonsága segíti a növények ideális vízháztartását. Dekoratív jellege esztétikus hatást nyújt a kertekben.

Fenyőkéreg előnyei:
- gátolja a gyomosodást
- megőrzi a nedvességet
- hővédelmet nyújt
- télen csökkenti a lehűlést
- nyáron a túlzott felmelegedéstől óvja a növények gyökerét
- növeli a talaj szervesanyag tartalmát
- magas esztétikai látványt nyújt

A készletünk az aktuális megrendeléseknek, igényeknek megfelelően folyamatosan változik. Jellemzően kis/nagy/vegyes frakciójú borovi és vörösfenyő kéreggel tudunk szolgálni.

2. FÖLDKEVERÉKEK

Üzletünkben a leggyakrabban keresett földkeverékekből, talajjavító anyagokból is tartunk készleten:

- Rhododendron/Azalea földkeverék – 20 l/zsák
- Általános virágföld – 50 l/zsák
- Komposztált marhatrágya – 40 l/zsák
- Savanyú tőzeg – 250 l/zsák

3. MŰANYAG ÁGYÁSSZEGÉLY


A műanyag ágyásszegélyeket az ágyás- és gyepfelületek elválasztására használjuk.
Ettől egyrészt szép kontúrossá válik a kert, másrészt a fenntartást is mekönnyíti, hiszen lerakása után nincs szükség szegélyvágó használatára.
Lerakása egyszerű. UV, napfény és fagyálló.

4. BOROSTYÁNFAL/ZÖLDPANEL

Ügyfeleinknek megrendelésre borostyánfalakat is tudunk biztosítani.

Méret:
- Szélesség: 120 cm
- Magasság: 180 cm

A borostyán egy 5 mm vastag, horganyzott, ponthegesztett acélhálóra van felfuttatva, gyökérzetét kókusz kosár védi. Telepítése után azonnal zöld térhatároló elemet kapunk; amely esztétikus, fogja a port és a zajt, javítja a kert mikroklímáját. Szükség esetén még max. 1 m-rel toldható a magassága. Rögzítése acél kerítésoszlopokhoz történik bilincsek segítségével.

EGYÉB KERTÉSZETI ÉS KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK

Kínálatunkban megtalálhatóak a magas minőséget képviselő Stanley márkájú termékek. A STANLEY büszke kiváló hírnevére. Céljuk érdekében folyamatosan tesztelik, tervezik és fejlesztik termékeiket a legjobb minőség és a maximális funkiconalitás biztosítása érdekében. Ma a STANLEY még inkább piacvezető, mint valaha a kézi szerszám innováció területén. 1843.óta felállították a kiválóság mércéjét mindenben. A Stanley Black & Decker a világ legnagyobb kéziszerszám gyártója és biztonságtechnikai cége. Közel 40.000 társaságot foglalkoztat globálisan és több mint 175 országban működik. Üzletünkben kapható Stanley ágvágók, metszőollók és sövényvágó ollók.