KertépítésHa valaki megtervezteti és megépítteti a kertjét, akkor valójában arra vágyik, hogy legyen a zűrzavaros, nehézségekkel teli világban egy olyan hely, ahová visszavonulhat, amely csak az övé, amit úgy alakíthat, ahogyan neki tetszik, ahol pihenhet és feltöltődhet, kellemes perceket tölthet a családjával, barátaival. Nem csak a behordott földért és elültetett növényekért hoz anyagi áldozatot, hanem a szép kerttel járó életérzés megszerzésért is. Mi tudjuk ezt, és ebben a szellemben foglalkozunk ügyfeleinkkel.

A gyakorlatban ez a következőképpen zajlik:A kertépítés történhet előzetes felmérés alapján adott árajánlat; hozott vagy általunk készített tervdokumentáció alapján. Minden esetben biztosítunk egy tételes költségvetést, így a megrendelőt nem éri meglepetés munka végeztével. Amennyiben ehhez képest több vagy kevesebb az elvégzett munka vagy a beépített anyag mennyisége, úgy azt az egységárak alapján a végelszámolás során korrigáljuk. Így a ténylegesen elvégzett munka/beépített anyag kerül kifizetésre. Igyekszünk lépést tartani ügyfeleink igényeivel, minek következtében egyre több munkafolyamatot tudunk elvégezni saját kivitelező csapatunkkal, alvállalkozók bevonása nélkül.

Ezek az alábbiak:


- Kézi földmunkavégzés
- Gépi gyepfelvágás
- Automata öntözőrendszerek telepítése
- Vakonháló és geotextilia telepítése
- Kavicsos vagy fenyőkérges ágyástakarás
- Műfű terítés
- Gyepszőnyegezés, fűmagvetés
- Gumiburkolatok kialakítása
- Növénytelepítés

Állandó és megbízható partnereink segítségével még tudjuk vállalni az alábbi munkák kivitelezését is szükség esetén:- Kútfúrás
- Hálózati vízalmérő bekötése
- Konténeres szemétszállítás